söndag 7 augusti 2011

Fårös vackraste rauk

inger15.idern@blogger.com

I mitt tycke är den lite förbisedda Hunden vid Gamle hamn på Fårö öns vackraste rauk.
Ibland kallas den av någon outgrundlig anledning Kaffepannan. Se också till att ni får se Skoutställningen när ni kommer dit. Den är ett härligt, roande och fyndigt inslag på stranden sedan många, många år. Den fanns när vi började göra våra årliga besök 1989. Besök som vi sedan gjorde under åtta år framåt.

4 kommentarer:

Martina sa...

Är det sant, finns skoutställningen kvar?! Vi letade men hittade den inte. Iofs hade jag glömt bort exakt var den låg, men jag trodde faktiskt att den var borttagen sen länge.

Inger Dernroth sa...

Jajamen, den finns kvar. Entrén fanns, precis som tidigare, till höger, när man går ut från parkeringen vid Gamle hamn och promenerar ut till raukområdet vid Hunden. Nu kallades utställningen "Skoutställningen light". Men det var faktiskt inte så light. Först skulle man gå en sträcka som var utmärkt med diverse slitna skodon. Jag kan visa lite bilder. Vi kommer förmodligen upp till er snart. Vi hörs vidare om det. Kram.

Jenny sa...

Hej!
Massor av år sedan jag var på Fårö, jag är uppvuxen där och när jag var yngre hette den skuotstallationen! Bara lite kuriosa!
/Jenny

Inger Dernroth sa...

Tack för din mysiga kommentar, Jenny!