lördag 10 juli 2010

Erkännande "apsvårt" för Littorin!


Jaha du, Sven Otto Julius Littorin, nu har du bränt dina skepp. Att sitta och böla över att journalister ringt dina barn och dölja den verkliga sanningen. Fy fabian, som Pippi Långstrump skulle ha sagt.
Sen är ju inte du den förste minister som köpt sex av prostituerade. Vi hade en hel radda uppburna sossar och även centerpartister för ett antal år sedan och de erkände naturligtvis aldrig att de köpt sex. Möjligen gjorde dåvarande justitieminister Lennart Geijer det, men jag minns inte riktigt. De övriga utpekade blånekade. Den gången handlade det om den bordell som den så kallade bordellmamman Doris Hopp drev i Stockholms innerstad.
Du borde ha erkänt, Littorin! Sanningen är alltid bäst och då hade vi möjligen kunnat överse och stryka ett streck.
Men att erkänna var väl "apsvårt" för Littorin, ett uttryck som du använde när vi träffades på arbetsförmedlingen i Skövde för något år sedan. Då ställde jag en helt annan fråga än den Aftonbladet kom med innan du gjorde ditt dramatiska avhopp från ministerposten.

Apan här ovanför är en stilig mantelbabian som egentligen inte har något med Littorin att göra, men jag kunde inte hålla mig. Möjligen kan den ha synpunkter på uttrycket apsvårt.

Inga kommentarer: